Koalicija Za Život NVO

Početak » Aktuelno » Šta jedu životinje??

Šta jedu životinje??

PRIDRUŽITE NAM SE

Pozivamo sve Gradjane, Udruženja, koja su zainteresovana da zajednički rade na poboljšanju uslova života životinja u Srbiji i okruženju, na Zaštiti Prirode, na humanizaciji odnosa Čovek Priroda Životinje, da nam se pridruže. Neophodno je stvoriti jaku organizaciju , koja će moći da odgovori zahtevima sve goreg položaja farmskih životinja, napuštenih beskućnih pasa i mačaka, koji svi postaju deo užasne novostvorene profitabilne mašinerije korišćenja u sve moguće svrhe. Otvoreni smo za svaku saradnju. Svako od nas ume i zna nešto što svima može koristiti za bolje. Formular je na stranici PRIDRUŽITE SE.

ARHIVA ČLANAKA

Šta jedu kućni ljubimci, napušteni psi i mačke, životinje u zoo vrtovima, farmske životinje, uključujući tu i biljojede???

Jedu stravu i užas.

ŠTA JE TO SPŽP ???? Hrana za životinje. OPREZ !!.

Ovo je sa sajta Tehnologija hrane.

“Sva hrana životinjskog porekla kojoj je istekao rok trajanja predstavlja kategoriju 3 sporednih proizvoda životinjskog porekla (SPŽP) u skladu sa Pravilnikom o načinu razvrstavanja i postupanja sa sporednim proizvodima životinjskog porekla (“Sl. glasnik RS”, br. 31/2011, 97/2013 i 15/2015), koji je na snazi od 2011. godine. SPŽP kategorije 3 se može koristiti u proizvodnji hrane za kućne ljubimce, njime se mogu hraniti životinje u ZOO vrtovima i sl. ili se prerađivati u kafilerijama koje imaju dozvolu za rad sa kategorijom 3 SPŽP (više detalja u čl 14. navedenog Pravilnika)“

Ovo sa Agropres.

IM Matijević u okviru svojih objekata, od 2008. godine poseduje odobren objekat za proizvodnju hrane za kućne ljubimce kojem je jedna od pretežnih sirovina za rad – upravo SPŽP kategorije 3, tj. hrana životinjskog porekla kojoj je protekao rok trajanja u maloprodaji. Imajući u vidu različite razloge povlačenja / povraćaja hrane iz maloprodajnih objekata (istekao rok ili organoleptička, tj. senzorna neispravnost), komisija IM Matijević u skladu sa pisanom procedurom donosi odluku o otpisu robe i njeno upućivanje u objekat za proizvodnju hrane za kućne ljubimce ili u objekat (kafileriju) koja ima dozvolu za rad sa kategorijom 3 SPŽP, o čemu se vodi detaljna i precizna evidencija.
????????????????????????????????????????????
U prevodu sve životinje, uključujući i farmske, dakle biljojede, jedu samleveno sve i svašta. Pogledajte dole navedene sajtove.

Izvor Tehnologijahrane.com i Agropres.org.rs


1 komentar

  1. Amy kaže:

    Way cool! Some very valid points! I appreciate you writing this
    post plus the rest of the website is also very good.

    Sviđa mi se

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

Upišite vaš email kako biste bili obavešteni o novim postovima

Kategorije

%d bloggers like this: