Koalicija Za Život NVO

Početak » Aktuelno » SUŠTINA „PROBLEMA“ BESKUĆNIH PASA

SUŠTINA „PROBLEMA“ BESKUĆNIH PASA

PRIDRUŽITE NAM SE

Pozivamo sve Gradjane, Udruženja, koja su zainteresovana da zajednički rade na poboljšanju uslova života životinja u Srbiji i okruženju, na Zaštiti Prirode, na humanizaciji odnosa Čovek Priroda Životinje, da nam se pridruže. Neophodno je stvoriti jaku organizaciju , koja će moći da odgovori zahtevima sve goreg položaja farmskih životinja, napuštenih beskućnih pasa i mačaka, koji svi postaju deo užasne novostvorene profitabilne mašinerije korišćenja u sve moguće svrhe. Otvoreni smo za svaku saradnju. Svako od nas ume i zna nešto što svima može koristiti za bolje. Formular je na stranici PRIDRUŽITE SE.

ARHIVA ČLANAKA

OBAVEŠTENJE ZA GRADJANE KOJI NISU UPOZNATI SA SUŠTINOM „PROBLEMA“ BESKUĆNIH PASA
Očito je da veliki broj gradjana ne zna mnogo o problematici velikog broja beskućnih životinja na ulicama i da se lako hvataju na opštinske i medijske mamce, koji se smišljeno bacaju da nas podele na LJUBITELJE I MRZITELJE PASA.
To je smišljen način   Zavadi, pa vladaj.

Udruženja za zaštitu životinja, NE promovišu ideju da beskućni psi treba da šetaju slobodno ulicama. Baš naprotiv. Mi smo ti koji se zalažemo i molimo Opštine da nas saslušaju i prihvate naše razumne predloge rešenja i podrže ih. Nekada se pretvaraju da su za saradnju, pa ne urade ništa, a nekada drsko ni ne odgovore. Problem je u neznanju, nezainteresovanosti i koristoljubivosti. Na beskućnim psima se jako mnogo sredstava vuče iz sredstava opština. Ta sredstva nestaju u lažiranim troškovima i nikada se ne upotrebe za pravu svrhu. A to je sterilizacija, smeštaj beskućnih i udomljavanje, medijska promocija širenja informacija o odgovornom vlasništvu, besplatna registracija svih vlasničkih, obavezno mikročipovanje, kazne.

Pse na ulice izbacuju ljudi. Ne kažnjavaju se. Svest o humanom odnosu prema životinjama je još uvek na jako niskom nivou. One su predmeti za korišćenje.

Kad se ovako nešto desi, napad na ljudsko biće, opštine to iskoriste za masovni pokolj, koji je nezakonit. Ali sve je nezakonito , pa što ne bi i ovo bilo? Dakle, gradjani bi trebali da priupitaju Predsednika opštine – A šta ste uradili sa sredstvima odvojenim iz naših džepova u ove svrhe. To je javna informacija- . Da porazgovaraju sa direktorom zoohigijene. A gde su vaša sredstva završila?

Ovako, delimo se na ljubitelje i mrzitelje, a debele mačke kradu. Psi stradaju, ljudi su besni. Velika greška. Podstiču je naravno mediji , koji sigurno nisu u našim rukama i dobro znamo ko ih plaća da dolivaju ulje na vatru.

Da li je ijedna TV objavila ove slike? Ovo su Niški šinteri. Naravno da nije. Jer gradjani treba da mrze pse. Tako će biti manje pitanja.

 nis3nis4

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

Upišite vaš email kako biste bili obavešteni o novim postovima

Kategorije

%d bloggers like this: