Aktuelno

TRENUTNE AKCIJE

Pre svega, to što na dve, dole navedene  akcije piše Dosta je bilo, znači da nam je dosta svega, da se ne bi tumačilo pogrešno, jer do dana današnjeg NI JEDNA JEDINA PARTIJA, KAKO GOD SE ZVALA, NIJE URADILA NIŠTA ZA ŽIVOTINJE. A od SVAKE  tražimo da konačno URADI NEŠTO.

Dakle,  u toku je više akcija, u kojima učestvujemo, zajednički, sa brojnim Udruženjima za zaštitu životinja i prirode i humanizaciju odnosa PRIRODA-  ČOVEK-  ŽIVOTINJE.

Odnose se na poboljšanje trenutne nezavidne situacije na temu zaštite životinja , na poštovanje postojećeg Zakona o dobrobiti životinja, na sprovodjenje zakona, na humanizaciju društva u kome živimo.

Mi imamo sve uslove da živimo u predivnoj sredini, civilizovanoj, bez brutalnosti i srednjevekovnog odnosa prema svetu Prirode sa kojim delimo ovu planetu. Nećemo dozvoliti konstantno odvlačenje unazad, bezakonje i sramoćenje pred svetom. Životinje se svuda, u civilizovanim zemljama sveta, priznaju za OSEĆAJNA BIĆA. Uradićemo sve što je u našoj moći , da idemo tim putem. Ovo jeste početak, posle decenija namernih stranputica, koja su borcima za prava životinja nametana, ali svest jača , a  SVAKI put od hiljadu kilometara, započinje jednim korakom. Idemo.

Akcija 1 u toku , pokretač ORPAK

Akcija 2 u toku, pokretač SOLIDARNO ZA ŽIVOTINJE I PRIRODU

Tu je i akcija ZATVORIMO ILEGALNE ODGAJIVAČNICE, KOJU VEĆ MESECIMA VODIMO, BOREĆI SE  SA BIROKRATSKIM GLUVONEMIM APARATIMA, GDE NIKO NIJE NADLEŽAN, NIKAD ČULI NISMO, NE ZNAMO. O tome smo već pisali. Nijedna obuka za dobrobit životinja u Odgajivačnicama nije sprovedena. I nikom ništa.

AKCIJA U TOKU    ZAUSTAVIMO  STOP  ILEGALNE ODGAJIVAČNICE 

 

Moramo prevazići jednu opasnu i gadnu bolest, zvanu SUJETA, koja razdire mnoge pozitivne akcije i uništava svaki boljitak, ne samo na ovu temu. Nije bitno Ko je rekao, već Šta je rekao. !!! Ako imamo zajednički interes, onda smo svi ZAJEDNO. A mi, koji smo glas ONIH BEZ GLASA, NE MOŽEMO I NE SMEMO DOZVOLITI SEBI LUKSUZ SUJETE. ONI NEMAJU NIKOGA SEM NAS.

zajedno

 

1 reply »

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s