Aktuelno

A ZA KOGA MI DA GLASAMO

A ZA KOGA MI DA GLASAMO?
U Srbiji je trenutno vrlo aktuelna borba za vlast.

PARTIJE

Ono što mi želimo da kažemo na tu temu jeste, da se do sada NIJEDNA, ALI NIJEDNA PARTIJA NIJE NI ZAINTERESOVALA ZA INTERESE ŽIVOTINJA, NITI BILO KAKAV POMAK,DA SE BILO ŠTA UČINI ZA NJIHOV BOLJITAK.

Ostali su za sve samo kolateralna šteta, na kojoj su svi zaradjivali, ubijali, radili šta su hteli i kako su hteli i trovali medije, da šire laži. Potpuno nezainteresovani za bilo šta, što nije donosilo profit u njihove džepove. Pa, da pitamo i mi, POSTOJI LI IJEDNA PARTIJA, koja je u svoj program utkala  ISKRENO, NE SAMO NA PAPIRU humanizaciju odnosa prema Prirodi, Životinjama,ima program za azile za pse koji neće više biti koncentracioni logori, koji će postati humanitarne ustanove za spas i širenje obrazovanja, udomljavanje, koja će podsticati zapošljavanje pravih U AZILIMA, a ne podobnih, koja će definitivno , jednom za svagda zabraniti i sankcionisati mučenje životinja, koja će dopustiti Zabrani uzgoja krzna da zaživi, raditi na zabrani trgovinom krznom, koja će podržati OBAVEZU SVAKOG GRADJANINA DA PRIJAVI MUČENJE životinja, a ne pokušavati da tu obavezu ukine, koja će kontrolisati Odgajivačnice, a ne tvrditi da im to nije posao, koja će se zalagati da DOBROBIT ŽIVOTINJA JESTE NAŠA BRIGA O NJIMA, A NE STANJE NJIHOVOG ORGANIZMA POSLE NAŠE NEBRIGE, koja će ZABRANITI MEGALOMANSKE FARME, gde perad, svinje, krave žive u sopstvenom izmetu,   koja će iskreno učiniti nešto, za bolje, a za šta su se ovi do sada trudili da sve u cilju profitiranja i gramzivosti, okrenu na gore.

KOJA PARTIJA ZASTUPA U SVOM PROGRAMU, ISKRENO,  I INTERESE ONIH BEZ GLASA?

ILI OSTAJEMO NA PODSTICANJU UBIJANJA I KRADJE NA OVU TEMU,  DOSADAŠNJEG JAVŠLUKA I NEZNANJA?

DA LI SVI ZASTUPATE SAMO OVU PRIČU- DA JE NAMA DOBRO??? KO NUDI PROMENE DA I MENI BUDE DOBRO -U POTPISU BESKUĆNI PAS, BESKUĆNI, NE DŽUKELA, I NE LUTALICA.

oci psa

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s