Koalicija Za Život NVO

Početak » Aktuelno » U Srbiji ništa novo

U Srbiji ništa novo

PRIDRUŽITE NAM SE

Pozivamo sve Gradjane, Udruženja, koja su zainteresovana da zajednički rade na poboljšanju uslova života životinja u Srbiji i okruženju, na Zaštiti Prirode, na humanizaciji odnosa Čovek Priroda Životinje, da nam se pridruže. Neophodno je stvoriti jaku organizaciju , koja će moći da odgovori zahtevima sve goreg položaja farmskih životinja, napuštenih beskućnih pasa i mačaka, koji svi postaju deo užasne novostvorene profitabilne mašinerije korišćenja u sve moguće svrhe. Otvoreni smo za svaku saradnju. Svako od nas ume i zna nešto što svima može koristiti za bolje. Formular je na stranici PRIDRUŽITE SE.

ARHIVA ČLANAKA

Ništa se novo ne dešava. I dalje se krade po konc logorima zvanim azili, ubija se, Požega, Niš, Majdanpek, Aleksinac, Kruševac, svi redom. Avenija pod palicom svog jadnog, iskeženog, nazovi moćnog zaštitnika I dalje hara, podlaci I lopovi su u usponu, nezaustavljeni. POLUPISMENI upravnici zoohigijena, zamalo još postaše bogovi, I nikako da shvate da su samo jadne bedne papirne marionete, koje će oduvati prvi vetar. Ali možda I znaju, zato kradu brzo. Može da ne potraje. Tužna priča. Bavite se čišćenjem ulica, sakupljanjem bezopasnog otpada, AVENIJA, NAŠ DOM, što vam je I posao, a vratićete se , sa sve ostalim ubicama, tamo gde vam je I mesto, ma ko od “moćnika” iza vas stajao. Možda će vam se jednom leševi koje ste ostavili iza sebe, pojaviti u svesti I savesti, ako se očovečite.

Jedino što NAS u svemu tome zanima, jeste, da ti I takvi moroni, nule, odlučuju o sudbini NEDUŽNIH ŽIVOTINJA. DA RADE NEZAKONITO. DA KORISTE NAJSLABIJE. DA SU GNJIDE. PRODANE DUŠE. I DA TO NIKOGA NA VRHU NE ZANIMA.
NEĆEMO ODUSTATI. MA KOJIM IMENIMA SVOJA ZLODELA NAZIVALI, ZNAMO I VIDIMO. IDEMO DALJE.
Mi nemamo čega da se bojimo, a vi imate.
Brojni zastupnici vaših žrtvi bez glasa , brojni. Sve nas je više. !!!

 

fuck ofMarina Mo


Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

Upišite vaš email kako biste bili obavešteni o novim postovima

Kategorije

%d bloggers like this: