Koalicija Za Život NVO

Početak » Aktuelno » OPET GENOCID PASA U VRANJU

OPET GENOCID PASA U VRANJU

PRIDRUŽITE NAM SE

Pozivamo sve Gradjane, Udruženja, koja su zainteresovana da zajednički rade na poboljšanju uslova života životinja u Srbiji i okruženju, na Zaštiti Prirode, na humanizaciji odnosa Čovek Priroda Životinje, da nam se pridruže. Neophodno je stvoriti jaku organizaciju , koja će moći da odgovori zahtevima sve goreg položaja farmskih životinja, napuštenih beskućnih pasa i mačaka, koji svi postaju deo užasne novostvorene profitabilne mašinerije korišćenja u sve moguće svrhe. Otvoreni smo za svaku saradnju. Svako od nas ume i zna nešto što svima može koristiti za bolje. Formular je na stranici PRIDRUŽITE SE.

ARHIVA ČLANAKA

Genocid pasa u Vranju.
Ubice Komrad JKP, Vet Stanica Vranje  I amin iz opštine. Korupcija u najgorem izdanju
Kad veterinari sa istorijom pritužbi. stignu u skupštine lokalnih samouprava, to znači da je vlast, počela da smatra narod stokom.
Mozda I sa razlogom, je im se smeje što su ih takve, izabrali.
A možda grešimo. Ipak, činjenice mnogo govore.  Predsednik Skupštine opštine I jarani, to stoji.  Jedan od osnivača vet stanice Vranje, u čijem sastavu radi nelegalni azil za pse, čiju nelegalnost prikrivaju i ne postupaju po zakonu veterinarski inspektori, a opština prijateljski žmuri bez donesenog Programa mera o rešenju problema beskućnih pasa.
Psi su žrtve, al to ionako nisu za njih osećajna bića, već prljave džukele, od kojih se može dobro ovajditi preko budžetskih sredstava. Pogledajte sami.
Link izjave Dejana Tričkovića , koji je Dr. Vet. Medicine. O azilu, i tada neregistrovanom. 
Mada , ne radi se ovde samo o krajnje nehumanom postupanju sa psima, već i sa ljudima, čija sredstva nemilice koriste u lične svrhe, a kojima se zamazuju oči I lažu se . Ipak, oni povremeno glasaju, pa moze foteljica da se omakne. A većina guta, u nadi da se nešto ovajdi I ona.
Oni koji ne ćute, nisu dobrodošli. Nas ne zanima dal smo dobrodošli I nećemo da ćutimo.
Slučaj Vranje, gde je pre par dana, javno objavljeno kako je opština nabavila čitač mikročipa. Hura.
Stigao prvi televizor u 21 veku , a I košta. Istrošismo se. Celih 16 000 din. Tretman 2 psa u VSV konc lageru, preko budžeta. Psi ulaze u elektronsku bazu podataka. Progres u usponu. Nasmejana lica opštinskih tapšaća. Kako je to divno.  Ni reči o nezakonitom dugogodišnjem poslovanju, naravno. Parodija .
Link Kupovina mikročipa. 
Ali, ko zna da koristi taj čitac mikročipa?
To se ne zna,  a I neće im trebati, jer većinu pasa koje naplate , skoro 7000 po psu za tretman u hotelu sa 5 zvezdica , neregistrovani azil Veterinarske stanice Vranje, ne čipuje, izbaci ih na ulicu il ubije sterilizacijom, vakcinacijom il prosto smrću.
Usluge se ipak I uvek uredno naplate, a nešto pasa ostavi za pelcer, da ne ponestanu. Mora od nečeg da se živi, I Komrad JKP I konc lager VSV, čiji je jedan od osnivača I akcionar, danas cenjeni predsednik Skupštine grada. Naravno da on više ništa nema ni sa VSV, nit mu pada na pamet, al se nije setio da zatvori azil koji radi neregistrovano, kao ni da prvu krivičnu prijavu, na koje se namerio da šalje svim korupcionašima, koji su grozno krali pre njega,  pošalje prvo sebi. Jer i on je bio pre sebe, tj bio je, isti predsednik skupštine opštine. Opet parodija .
Akcija Krivične prijave gospodina Tričkovića
Dalje se dešava sledeće, čitač mikročipa je zaboravljen, ako je ikada I stigao.
Zaboravljen je program uhvati, steriliši, pusti, sve je zaboravljeno. Zašto?
Stiže delegacija iz Beograda, da donese budzetske pare za dalju kradju. Da li je to razlog?
A pošto se radi o gospodi, koja je navikla na samo gospodske skupštinske uslove, ne sme da bude pasa po ulicama, pa krenuše u hvatanje. Opet, onih istih, koje su hvatali I puštali.
Sve će naplatiti, naravno, ali, mesta nema baš mnogo u tom njihovom logoru, pa će neke morati sigurno I da ubiju. Šta se može. Sve za vlast I čist grad, koji zrači lepotom I humanošću.
A ovo je duša ubijenog psa koja sve to gleda, odozgo. Ne vidite je, jer ste zaslepljeni gramzivošću, akteri ove priče..
kicma povredjena stalno je micu i uzimaju

DOBRA IZ VRANJA. MRTVA.

 

I ko je džukela? Pitamo se.
Ko nosi barjak korupcije? Ko je lopov?
Niko. Svi su divni I pošteni , patriote.
Psi  će biti pobijeni, naplaćeni, ono poštenog naroda saterano u rupe, a korupcija će kao kancer nastaviti da se širi, sišući pseću krv I kosti. Korupcija lokalnih samouprava I JKP lepo žive od pseće krvi. Svi povezani , ko smotana crevca.
Možda bi trebali da razmisle o izgradnji Zida plača usred centra Vranja. Na gradnji bilo čega može da se super nakrade.
A njih nosite na duši. I ne samo njih. Mnogo ih je.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

Upišite vaš email kako biste bili obavešteni o novim postovima

Kategorije

%d bloggers like this: