Aktuelno

Vranje Hajka na najvećeg neprijatelja opštine PSA počinje danas

Kako iz pouzdanih izvora saznajemo, danas počinje bespoštedno istrebljenje svih pasa sa ulica Vranja, svih. I onih koji su sterilisani, vakcinisani, čipovani, a debelo naplaćeni od budežetskih sredstava od strane Veterinarske stanice Vranje, koja vodi neregistrovani azil, Davidovac, koji su kolegijalni veterinarski inspektori propustili da zatvore, tj da postupe po zakonu i nalože mere, a što je opština aminovala. .

Umesto toga, oni će , inspektori zoohigijene JKP Komrad, pratiti u ovoj divljačkoj i neljudskoj akciji , radnike šintere, uz pomoć komunalne policije , koja će mahati pendrecima i drati se na aktiviste za zaštitu, koji iz svojih džepova plaćaju ishranu, operacije i sterilizacije pasa. .

Napominjemo da je po Zakonu o dobrobiti ovo mučenje i vučenje pasa u neregistrovani azil nezakonito, kao i po Krivičnom Zakonu.

Nezakonito je da takozvani azil i dalje radi, ali očito da sprovodjenje zakona na terenu ove opštine nije primarno. Već naprotiv, kršenje je normalna i dobrodošla pojava.

Ovo agresivno kršenje, uz prisustvo komunalne policije je sramno. Ovo je genocid, koji se drsko i oholo sprovodi. Ljudi koji se zalažu za humanost se drsko vredjaju, pa se radi i o kršenju ljudskih prava.

VIDEO MOĆNICI SA PENDRECIMA 

Takodje je pitanje je šta će se sa psima dogoditi, kada stignu u boksove, koji su već prepunjeni, i da li će stići bez polomljenih nogu. Il već napola udavljeni?  Opravdano sumnjamo, jer je to dosadašnja praksa pokazala.

VIDEO HUMANOSTI VRANJANSKE ZOOHIGIJENE

Prilično gestapovska akcija , blago rečeno. Divljačka, nehumana, sramna.

U Vranju je izgleda najveći državni neprijatelj broj 1, samo PAS. Koliko će ko od aktera na ovome zaraditi, izvući iz budžeta jaranske opštine, a iz džepova gradjana, saznaće se.

Za sada je Vranje Davidovac, ubedljivo prvo na Crnoj listi azila za pse u Srbiji i na listi korupcijskog korišćenja pasa , uz jatake iz Komrada i opštine.

VIDEO KONC LAGER DAVIDOVAC

 

 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s