Koalicija Za Život NVO

Početak » Aktuelno » Vranje Hajka na najvećeg neprijatelja opštine PSA počinje danas

Vranje Hajka na najvećeg neprijatelja opštine PSA počinje danas

PRIDRUŽITE NAM SE

Pozivamo sve Gradjane, Udruženja, koja su zainteresovana da zajednički rade na poboljšanju uslova života životinja u Srbiji i okruženju, na Zaštiti Prirode, na humanizaciji odnosa Čovek Priroda Životinje, da nam se pridruže. Neophodno je stvoriti jaku organizaciju , koja će moći da odgovori zahtevima sve goreg položaja farmskih životinja, napuštenih beskućnih pasa i mačaka, koji svi postaju deo užasne novostvorene profitabilne mašinerije korišćenja u sve moguće svrhe. Otvoreni smo za svaku saradnju. Svako od nas ume i zna nešto što svima može koristiti za bolje. Formular je na stranici PRIDRUŽITE SE.

ARHIVA ČLANAKA

Kako iz pouzdanih izvora saznajemo, danas počinje bespoštedno istrebljenje svih pasa sa ulica Vranja, svih. I onih koji su sterilisani, vakcinisani, čipovani, a debelo naplaćeni od budežetskih sredstava od strane Veterinarske stanice Vranje, koja vodi neregistrovani azil, Davidovac, koji su kolegijalni veterinarski inspektori propustili da zatvore, tj da postupe po zakonu i nalože mere, a što je opština aminovala. .

Umesto toga, oni će , inspektori zoohigijene JKP Komrad, pratiti u ovoj divljačkoj i neljudskoj akciji , radnike šintere, uz pomoć komunalne policije , koja će mahati pendrecima i drati se na aktiviste za zaštitu, koji iz svojih džepova plaćaju ishranu, operacije i sterilizacije pasa. .

Napominjemo da je po Zakonu o dobrobiti ovo mučenje i vučenje pasa u neregistrovani azil nezakonito, kao i po Krivičnom Zakonu.

Nezakonito je da takozvani azil i dalje radi, ali očito da sprovodjenje zakona na terenu ove opštine nije primarno. Već naprotiv, kršenje je normalna i dobrodošla pojava.

Ovo agresivno kršenje, uz prisustvo komunalne policije je sramno. Ovo je genocid, koji se drsko i oholo sprovodi. Ljudi koji se zalažu za humanost se drsko vredjaju, pa se radi i o kršenju ljudskih prava.

VIDEO MOĆNICI SA PENDRECIMA 

Takodje je pitanje je šta će se sa psima dogoditi, kada stignu u boksove, koji su već prepunjeni, i da li će stići bez polomljenih nogu. Il već napola udavljeni?  Opravdano sumnjamo, jer je to dosadašnja praksa pokazala.

VIDEO HUMANOSTI VRANJANSKE ZOOHIGIJENE

Prilično gestapovska akcija , blago rečeno. Divljačka, nehumana, sramna.

U Vranju je izgleda najveći državni neprijatelj broj 1, samo PAS. Koliko će ko od aktera na ovome zaraditi, izvući iz budžeta jaranske opštine, a iz džepova gradjana, saznaće se.

Za sada je Vranje Davidovac, ubedljivo prvo na Crnoj listi azila za pse u Srbiji i na listi korupcijskog korišćenja pasa , uz jatake iz Komrada i opštine.

VIDEO KONC LAGER DAVIDOVAC

 

 


Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

Upišite vaš email kako biste bili obavešteni o novim postovima

Kategorije

%d bloggers like this: