Koalicija Za Život NVO

Početak » Aktuelno » Beskućni psi izvor zarade Korupcija

Beskućni psi izvor zarade Korupcija

PRIDRUŽITE NAM SE

Pozivamo sve Gradjane, Udruženja, koja su zainteresovana da zajednički rade na poboljšanju uslova života životinja u Srbiji i okruženju, na Zaštiti Prirode, na humanizaciji odnosa Čovek Priroda Životinje, da nam se pridruže. Neophodno je stvoriti jaku organizaciju , koja će moći da odgovori zahtevima sve goreg položaja farmskih životinja, napuštenih beskućnih pasa i mačaka, koji svi postaju deo užasne novostvorene profitabilne mašinerije korišćenja u sve moguće svrhe. Otvoreni smo za svaku saradnju. Svako od nas ume i zna nešto što svima može koristiti za bolje. Formular je na stranici PRIDRUŽITE SE.

ARHIVA ČLANAKA

 

Avenija MB, korupcija, privatni konc logori , Veterinarska stanica Vranje, o svemu je pisano, piše se, prijavljuje.

I  Uprava veterine, Republičke veterinarske inspekcije ćute, čekaju, mudruju, šire dezinformacije po javnim glasilima, po Zakonu ne postupaju i sa namerom, čini se, produžavaju agoniju ovih jadnih bića, bezdomnih pasa i kradju budžetskih sredstava.

Dok lokalni opštinski očusi rade na progonu i maltretiranju svih onih koji na korupciju ukazuju. Zašto? Dal baš toliko mrze te jadne pse? Ne.

Ovo samo dokazuje, ovaj očajnički otpor promenama za bolje, progon svih koji se za progres bore, dokazuje da BESKUĆNI PSI JESU IZVOR PRLJAVE PROFITABILNE ZARADE ZA MNOGE U VLASTI, od običnih šintera, sluga, preko JKPa , preko nameštenih tendera, javnih nabavki, nameštenih jaranima i burazerima,opštinskih službi koje su prodale duše, pa naviše, pa tako, do vrha.

Žalosno je da su mnogi spali tako nisko , da kradu od najjadnijih, gladnih, nemoćnih pasa. Al krade se, gde god ko stigne.I nije to ni malo, stotine hiljada eura su u pitanju, pa onda, zašto ne i od beskućnih pasa? Bedno i prljavo. A sem opštinskih azila, i ovi kvazi privatni što glodju budžet, i konc. logor Avenija MB i Konc logor Vet stanice Vranje imaju mnogo toga zajedničkog. Veze, vezice, koverte, kovertice. Pitamo se šta je sve u igri, u kojoj smo vraćeni na vreme Kadija te tuži, Kadija ti sudi,a ljudskost se davi u blatu.

Avenija MB

Prihvatilište Davidovac Vranje 

AVENIJA MB  AMINOVANO UBIJANJE

DAVIDOVAC VRANJE

Borba protiv korupcije na svim nivoima jednako malo više od NULA:


Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

Upišite vaš email kako biste bili obavešteni o novim postovima

Kategorije

%d bloggers like this: