Koalicija Za Život NVO

Početak » Aktuelno » Konc lager za pse Loznica radi punom parom

Konc lager za pse Loznica radi punom parom

PRIDRUŽITE NAM SE

Pozivamo sve Gradjane, Udruženja, koja su zainteresovana da zajednički rade na poboljšanju uslova života životinja u Srbiji i okruženju, na Zaštiti Prirode, na humanizaciji odnosa Čovek Priroda Životinje, da nam se pridruže. Neophodno je stvoriti jaku organizaciju , koja će moći da odgovori zahtevima sve goreg položaja farmskih životinja, napuštenih beskućnih pasa i mačaka, koji svi postaju deo užasne novostvorene profitabilne mašinerije korišćenja u sve moguće svrhe. Otvoreni smo za svaku saradnju. Svako od nas ume i zna nešto što svima može koristiti za bolje. Formular je na stranici PRIDRUŽITE SE.

ARHIVA ČLANAKA

 

Koncentracioni  Logor za pse LOZNICA RADI PUNOM PAROM.

Bilo je mnogo priče prošle godine o leševima pasa , o gladi, o mučenju u azilu Loznica , koje su izbrisane demantovanjem važnih ličnosti opštine Loznica. Progovorio je gradonačenik , našao se uvredjen Direktor KJP Naš Dom, pa prezentovao novinama med i mleko koje tamo teče za srećne pse koji su u njihovoj brizi.

Svi su pozvani da udju i vide tu divotu.

Evo članka Predivan azil iskrenih ljubitelja 

Samo ljubitelja čega??? Novca iz budžeta???

A ovo su slike koje nisu objavljenje u članku a koje su se vrtele na društvenim mrežama.

 

 

Posle toga, je  divni azil  , konc logor , obavila plastična zavesa, udruženju koje je zlodela objavilo je priprećeno, a ulaz je zabranjen. Toliko o javnosti rada. I dobronamernoj saradnji.

11252406_101844170167544_3596878367376931165_n

Ovo su table i objave koje svakako nisu u skladu sa izjavama o otvorenosti javnog objekta.

Klasično prikrivanje , tipično. Slikanje zabranjeno, kao na vojnom poligonu, ishrana zabranjena, doticanje zabranjeno. Zašto? A objekat je, JAVNI OBJEKAT, AZIL ZA PSE, PLAĆEN OD NOVCA GRADJANA, OTVOREN NAVODNO 2 PUTA SEDMIČNO. A I TADA NIJE.

Koga vi lažete? I šta mislite, dokle? Ovo su najnovije prijateljske objave na takozvanom azilu.

A onda sledi i ovo. Najnovije, ista godina 2016. Psi koji su spašeni iz ovog prostora izgledaju ovako. U objekat su ušli donatori iz Austrije , koji su doneli hranu i zgroženi stanjem pasa, spasili ove koje vidimo. Nemamo dalje detalje. Izveštaji veterinara postoje. Istražićemo.

 

Kako će se ovo demantovati i nastaviti kradja budžetskih sredstava, videćemo, čućemo.

Sve zakonske mere koje nam stoje na raspolaganju , upotrebićemo da saznamo istinu i obelodanimo zločine. A detalje ćemo objaviti.

Pitamo se, kakav je to azil za pse u koji je ulazak zabranjen??? A to je samo jedna stavka. Ima ih još. Svako kršenje Zakona će biti navedeno po tačkama.

Pritisak javnosti mnogo znači. Sigurno da će se mnoga udruženja uključiti, a i pritisak pojedinaca na predsednika opštine i Naš dom , sigurno bi bio od pomoći.

Korupcija na beskućnim psima je svakodnevnica većine takozvanih azila , JKPa i jarana.  Retki su izuzeti. Krajnje je vreme da se zaustavi kradja gradjana  u ime ovih mučenika. Krajnje je vreme da lopovski džepovi bahatih kvazi moćnika prestanu da se pune novcem već osiromašenog naroda, a nehuman i neljudski odnos prema nemoćnima propagira kao najveća ljudskost. 

Zakon postoji. Izigrava se, ne poštuje. Na nemoćnima se besomučno krade. Ali na krilima korupcije se ne stiže daleko. Taj korupcijski voz sve više usporava.

Ne verujemo da bilo ko ima razloga da blati jedan divan azil, a pogotovo ne oni koji dopremaju hranu i oni koji se bore za prava životinja. Izgleda da  (zlo)  dela govore sama za sebe.  Koliki nečovek treba biti da bi se psi zatvoreni iza žica doveli u ovakvo stanje???????

15555695_1669063213391253_1592986993_n

Naravno, ovo nikada nisu bili psi preuzeti iz Loznice. To će biti demanti. Pa ako nisu, otvorite vrata, skinite plavi veo laži , radite javno. Gledamo vas, svi vas gledamo. 

 


2 komentara

 1. armagedon kaže:

  Dobro je da pisete o ovim zlodelima!
  Ovo je istina!
  Sami gradjani koji bi pomogli ne smeju da dodju u azil!
  Takodje gradjani koji spasavaju i hrane pse sa ulica izlozeni su sikaniranju i prijavama!A ovakvo ponasanje nemamo kome da prijavimo niti kome da se obratimo!

  Sviđa mi se

  • Mi smatramo da niko ,nijedan lokalni mocnik,ne moze biti iznad zakona države.Verujemo da je moćudruženih građana i građanki zaista velika…i ne odustajanje!!
   Zaista smo ubedeni da ce doci dan kada će se Zakoni koji se ticu ove oblasti,a naravno i svi drugi,poštovati,a da će svi koji se bave zloupotrebama,svi prekršioci zakonskih normi biti kažnjeni .Radimo na tome!!!Ne dajmo im za pravo da je korupcija pavilo a da su izuzetak prijave koruptivnih aktivnosti!!Samo tako ce se sredstva odvojena za zivotinje,i u mnogo manjim iznosima,upotrebiti za njihovu dobrobit,a ne za Mikinu,Perinu i Lazinu!!

   Sviđa mi se

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

Upišite vaš email kako biste bili obavešteni o novim postovima

Kategorije

%d bloggers like this: