Koalicija Za Život NVO

Početak » Aktuelno » Zloupotreba životinja u rijaliti show programu zvanom „Zadruga“TV PINK Srbija

Zloupotreba životinja u rijaliti show programu zvanom „Zadruga“TV PINK Srbija

PRIDRUŽITE NAM SE

Pozivamo sve Gradjane, Udruženja, koja su zainteresovana da zajednički rade na poboljšanju uslova života životinja u Srbiji i okruženju, na Zaštiti Prirode, na humanizaciji odnosa Čovek Priroda Životinje, da nam se pridruže. Neophodno je stvoriti jaku organizaciju , koja će moći da odgovori zahtevima sve goreg položaja farmskih životinja, napuštenih beskućnih pasa i mačaka, koji svi postaju deo užasne novostvorene profitabilne mašinerije korišćenja u sve moguće svrhe. Otvoreni smo za svaku saradnju. Svako od nas ume i zna nešto što svima može koristiti za bolje. Formular je na stranici PRIDRUŽITE SE.

ARHIVA ČLANAKA

 

Bespotrebno je reći da ovakvi programi vredjaju svakog  normalnog gradjanina zemlje Srbije, svakog ko se zgraža i gadi nad promocijom varvarizma, primitivizma, tuče, pljuvanja, agresije, skidanja gaća pred kamerama , drpanja i psovanja.

Medjutim, ima i takvih kojima se dopadaju . Nadamo se da su u manjini.

Na stranu što se ovakvi programi prave da bi podilazili najnižem nivou takozvanog stanovništva, kako bi se ubirao profit i pravile reklame ništavila. Neka gleda ko hoće, neka plaća ko hoće.

Kao nekada , u doba propadanja Rimskog carstva, agonije bahatosti i bezumlja, u Arenama gde se ubijalo i klicalo krvi, smrti i sramoti, žive sada  rijaliti, posle 18 vekova.

Uvek to ide po sistemu Hleba i igara, gladnome narodu. Pa ko se uhvati.

Žalosno. Ali demokratija. Nek režira ko hoće. Nek gleda ko hoće. Mada, i nije sasvim demokratski, jer da jeste, TV na kojoj se ovo producira bi bila plaćena televizija, a ne nametnut kanal, koji svi moraju da plaćaju.

Ono što nas, kao udruženje za zaštitu životinja zanima jeste, iskorišćavanje životinja u svrhe profita.

rijaliti-Zadruga-petface2

Zar nije dovoljno dvonožnih „majmuna“ u ovom programu? Zar je potrebno mučiti i jadno , nedužno stvorenje , bebu majmunčeta, kako bi doprinelo većoj gledanosti ? Majmunče obučeno u šarene pantalonice, sa lancem oko vrata?????

Da li je ovo uvod u bordele gde će zoofiličari da se istresaju na nevinim životinjama? Ne bi nas čudilo.

Gramzivi su na sve spremni.

rijaliti1

Sve ono što se zabranjuje širom Evrope, kao trulež dospeva u Srbiju , da napravi od nje septičku jamu ološa.

Učesnici ovakvih otužnih rijalitija, imaju pravo izbora. Pripadaju ljudskoj vrsti, a njihova čast i obraz je njihov problem. Novac sve plaća. On je mnogima jedini bog koga znaju.

Ali, još uvek postoji Zakon o Dobrobiti životinja, koji kaže da se životinje ne smeju izlagati mučenju, povredama, stresu i da je to KAŽNJIVO po članu 269 Kirivčnog Zakonika.

Postavlja se i pitanje ODAKLE JE NABAVLJENA BEBA MAJMUNČETA, SA KOJIM DOZVOLAMA I KADA? GDE SU PAPIRI?  RADI SE O EGZOTIČNIM ŽIVOTINJAMA.

Nije ovo samo gladijatorska arena . Ima i zakona, istina, koji ne važi za sve.

Dakle, iskorišćavanje životinja u svrhu sticanja profita u ludnici od ovog rijalitija je krajnje neprihavtljivo. Ovde im nije mesto.

Oštro se protivimo ovakvom nepoštovanju zakona , kao i brojne organizacije za zaštitu životinja.

LInk Koalicija za Život 

Link Udruženje MIA

Link udruženja Link Plus

Link Petface 

Slobodno stavite lanac i metalnu ogrlicu nekom od debelo plaćenih dvonožnih učesnika, obradovaće se. Pa ga strpajte u kavez.

A nevina stvorenja, ovako bedno korišćena , neka žive u svom okruženju,daleko  od ludnice u koju su strpana. ZAHTEVAMO MOMENTALNO OSLOBADJANJE NEDUŽNE BEBE IZ OVOG OKRUŽENJA TRULEŽI. Koja je razlika izmedju ovog majmuna i onog u šarenim pantalonicama u programu „Zadruge“?   Sramite se.

captured

 


Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

Upišite vaš email kako biste bili obavešteni o novim postovima

Kategorije

%d bloggers like this: