Koalicija Za Život NVO

Početak » Aktuelno » Skupština opštine Kraljevo ne odustaje od svoje nezakonite odluke Ubićemo pse

Skupština opštine Kraljevo ne odustaje od svoje nezakonite odluke Ubićemo pse

PRIDRUŽITE NAM SE

Pozivamo sve Gradjane, Udruženja, koja su zainteresovana da zajednički rade na poboljšanju uslova života životinja u Srbiji i okruženju, na Zaštiti Prirode, na humanizaciji odnosa Čovek Priroda Životinje, da nam se pridruže. Neophodno je stvoriti jaku organizaciju , koja će moći da odgovori zahtevima sve goreg položaja farmskih životinja, napuštenih beskućnih pasa i mačaka, koji svi postaju deo užasne novostvorene profitabilne mašinerije korišćenja u sve moguće svrhe. Otvoreni smo za svaku saradnju. Svako od nas ume i zna nešto što svima može koristiti za bolje. Formular je na stranici PRIDRUŽITE SE.

ARHIVA ČLANAKA

 

Kraljevo. Sramota odnosa opštine Srbije prema beskućnim psima. Al nema stida, ima samo drskosti. Velike reči, velike odluke iza kojih se kriju kršioci zakona. Pa tako i u Kraljevu. Opštinski očusi, ne oci, dokazuju da je odluka o ubijanju i prodaji pasa u svrhu eksperimenata, tj u prevodu privatizacija javnog objekta i njegovih „štićenika“, tj žrtvi, sasvim legalna. Posle 3 dana mi vas posedujemo. Kakva drskost. I ne odustaju. Ko su Udruženja za zaštitu? Boranija. Mi smo Skupština opštine. Naši podobni članovi znaju da glasaju.  Mediji objavljuju njihove isprazne izjave, bez davanja mogućnosti i udruženjima da nešto kažu. Tako se medju narodom širi laž,  kako je sve zakonito.

A radi se o GENOCIDU, ISTREBLJENJU. Za drugo ne znaju.

RTV Kraljevo 

Šaljemo dopise, na koje dobijamo nesuvisle odgovore , pa na njih šaljemo nove dopise. I tako se mi dopisujemo. Dok korupcija ždere pseće duše. Nehumanost, zloba, bezosećajnost, je ono po čemu će ovaj sastav Opštinske skupštine Kraljevo biti zapamćen.

Genocid beskrupuloznih  podobnika nad bespomoćnim psima.

Naša prepiska. Za arhivu sramote jednog grada.

 

odgovor na opstina kraljevo str 1

Link objave na petface.

Link našeg prethodnog članka

Link Udruženja Solidarno za životinje 

Tretman beskućnih pasa u većini gradova Srbije je zverski. Primer opštine Kraljevo nam samo pokazuje da se sada radi i na ozakonjenju tog zverstva, koje se sprovodi, i pored činjenice da je to trenutno nezakonito i u neskladu sa postojećim Zakonom o dobrobiti životinja, kao i Krivičnim zakonom , član 269. Da li ovo mahnitanje znači da će se i silom,  uprkos protivljenju brojnih gradjana i svih Udruženja za zaštitu životinja , opet pokušati zlonamerne izmene Zakona o dobrobiti, kako bi se bezakonje ozakonilo?????? Tragično. Vraćamo se u srednji vek. Kuda se stiže sa GENOCIDOM PASA? KUDA??? I nemojmo se zanositi sa ovim fotosom. To neće izgledati tako. T61 će biti uračunat u troškove , ali u većini slučajeva neće biti korišćen. Skupo je. A leševi neće ići u krematorijum u Čupriju, već na deponije il ko zna koje lokalne rupčage, kao što to i dan danas rade.

Primer Vranje Davidovac, kontejner ZA LEŠEVE.

20504152_1769299930034247_235558831_n

KRALJEVO


1 komentar

  1. Nada Farmasi kaže:

    Blago receno, zverstva nad nemocnim psima, od strane ljudi , se nastavljaju.Kakva surova bica su ti, koji uzivaju u zlocinima, nad nemocnim napustenim psima. Uzas.

    Sviđa mi se

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

Upišite vaš email kako biste bili obavešteni o novim postovima

Kategorije

%d bloggers like this: