Koalicija Za Život NVO

Početak » Aktuelno » Skupština opštine Novi Pazar donela nezakonitu odluku o eutanaziranju pasa

Skupština opštine Novi Pazar donela nezakonitu odluku o eutanaziranju pasa

PRIDRUŽITE NAM SE

Pozivamo sve Gradjane, Udruženja, koja su zainteresovana da zajednički rade na poboljšanju uslova života životinja u Srbiji i okruženju, na Zaštiti Prirode, na humanizaciji odnosa Čovek Priroda Životinje, da nam se pridruže. Neophodno je stvoriti jaku organizaciju , koja će moći da odgovori zahtevima sve goreg položaja farmskih životinja, napuštenih beskućnih pasa i mačaka, koji svi postaju deo užasne novostvorene profitabilne mašinerije korišćenja u sve moguće svrhe. Otvoreni smo za svaku saradnju. Svako od nas ume i zna nešto što svima može koristiti za bolje. Formular je na stranici PRIDRUŽITE SE.

ARHIVA ČLANAKA

 

Novi Pazar je usvojio Program mera u kojem je dozvolio eutanaziju pasa i u situacijama koje nisu propisane članom 15 Zakona o dobrobiti životinja.
Koalicija za život No kill coalition je kao i u slučaju grada Kraljeva reagovala i uputila nadležnim u Ministarstvu poljoprivrede i Upravi za veterinu predstavku kojom tražimo da reaguju na Program kao podzakonski akt koji je direktno suprotan Zakonu.
Pošto smo u slučaju Kraljeva uspeli da svi zajedno sprečimo pravosnažnost odluke kojom se takođe dozvoljavala nezakonita eutanazija (nažalost deo odluke o ustupanju životinja u istraživačke svrhe još uvek nije stavljen van snage i tu još uvek vodimo bitku sa organima države),molimo da se opet svi zajedno angažujemo i u ovom slučaju i ovakve dopise u svoje ime i u ime organizacija koje zastupamo dostavimo ministarstvu na adrese elektronske pošte.
vetuprava@minpolj.gov.rs
vetinspekcija@minpolj.gov.rs
PSI
dopis na upravu vet1

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

Upišite vaš email kako biste bili obavešteni o novim postovima

Kategorije

%d bloggers like this: