Koalicija Za Život NVO

Početak » Aktuelno » Novogodišnji praznici beskućnih životinja Srbije,žrtava beskrajne korupcije.

Novogodišnji praznici beskućnih životinja Srbije,žrtava beskrajne korupcije.

PRIDRUŽITE NAM SE

Pozivamo sve Gradjane, Udruženja, koja su zainteresovana da zajednički rade na poboljšanju uslova života životinja u Srbiji i okruženju, na Zaštiti Prirode, na humanizaciji odnosa Čovek Priroda Životinje, da nam se pridruže. Neophodno je stvoriti jaku organizaciju , koja će moći da odgovori zahtevima sve goreg položaja farmskih životinja, napuštenih beskućnih pasa i mačaka, koji svi postaju deo užasne novostvorene profitabilne mašinerije korišćenja u sve moguće svrhe. Otvoreni smo za svaku saradnju. Svako od nas ume i zna nešto što svima može koristiti za bolje. Formular je na stranici PRIDRUŽITE SE.

ARHIVA ČLANAKA

 

Period proslava Novogodišnjih praznika u Srbiji se pokazao kao period jada, čemera, ubistava i mučenja onih bespomoćnih, osionog divljanja svih frustriranih dvonožaca, koji se pijano zateknu u blizini,  nad njima.

Prvo kreću petarde, koje su zabranjene, ali… Ma koji zakon? To je normalna stvar. I ne samo što lupaju , plaše, već je i zabava za mnoge da ih pitomim, beskućnim psima gurnu u usta i uživaju psihopatski u zvuku razvaljenih vilica i šoku tih jadnih stvorenja. Počinioci zlodela iz prethodnih godina nikada nisu pronadjeni, a policija to i ne smatra nekim strašnim zlodelom, pa se nije ni potrudila.

Žrtva prethodnog „slavlja“ prošle godine. Beograd.

post jelena jovanovic FB dec 2015 žrtva petardi

Što se tiče takozvanih azila i takozvanih opštinskih prihvatilišta, vesela bratija podobno zaposlenih, se neće na poslu ni pojaviti. Imaju preča posla. I Vršac i Loznica šinteraji će obesiti lokote na ionako zaključana vrata i u provod. Kao i u prethodom periodu. Nema kontrole, direktori su zadovoljni postignutim, a psi, pa tu su za izvlačenje sredstava iz budžeta. To je obavljeno, mogu i da skapaju. Ima li sena u boksovima, da li im je hladno, da li su žedni, da li su gladni? Ma hajde, ko još o tome brine.

Loznica. Lokot na vratima. Prošla zima a i svaki dan je tako. 

azil-sneg1

16649381_10210526294706433_3329457433255606728_n

Vršac. Prošla zima. Ostavljeni da pojedu jedni druge. 

av mb napolje

Avenija MB. Iza njih ostaje krv cele godine. 

I tako se sredstva kradu, lopovi bogate, a Srbija sramoti svojim nehumanim odnosom prema bespomoćnima.  Nažalost.

Duboko smo ogorčeni ovakvim zločinačkim odnosom prema beskućnim životinjama, koje nisu krive što doma nemaju, a za šta su krivi jedino neodgovorni ljudi, kako na odgovonim mestima, tako i oni medju gradjanima, koji te iste pse nemilice izbacuju na ulicu i ne sterilišu. Zgadjeni smo  korupcijom javnih komunalnih, gde prihvatilišta za pse ne pripadaju. Ne može se svaki nečovek baviti humanitarnim radom, a ovo jeste humanitarni rad. Trebao da bude i da zapošljava humane, a ne psihopate.

I dok , debelo plaćeni i od sredstva budžeta, preplaćeni lopovi , kradu i ne haju, volonteri bez sredstava idu i spašavaju.

Štenci sa Peštera, samo jedni od mnogih, koje volonteri hrane i pomažu.

Možemo samo da se nadamo da će nam Nova 2018 doneti bolje. A borićemo se, svim snagama, da se situacija promeni.

Da se Prihvatilišta izvuku iz kandži lopova, da Avenija MB truje samo bube, što im je i u opisu posla i da maknu svoje kerbere od bespomoćnih pasa. Da ova sveopšta prljava korupcija , gde su ulog pseći životi, zauvek nestane.  Tada će nestati i prljavi izvoznici pseće krvi i kostiju, lažni dobrotvori i sva ostala gamad, koja se tu nakotila. Sa sve onima iz lokalnih vlasti , i naviše, koji ova ubistva i ovu korupciju podržavaju. 

2016 zima

 


Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

Upišite vaš email kako biste bili obavešteni o novim postovima

Kategorije

%d bloggers like this: