Koalicija Za Život NVO

Početak » Aktuelno » Šema kradje Javnih komunalnih preduzeća. Procureli užasi iz Pogrebnog Gorica Niš.

Šema kradje Javnih komunalnih preduzeća. Procureli užasi iz Pogrebnog Gorica Niš.

PRIDRUŽITE NAM SE

Pozivamo sve Gradjane, Udruženja, koja su zainteresovana da zajednički rade na poboljšanju uslova života životinja u Srbiji i okruženju, na Zaštiti Prirode, na humanizaciji odnosa Čovek Priroda Životinje, da nam se pridruže. Neophodno je stvoriti jaku organizaciju , koja će moći da odgovori zahtevima sve goreg položaja farmskih životinja, napuštenih beskućnih pasa i mačaka, koji svi postaju deo užasne novostvorene profitabilne mašinerije korišćenja u sve moguće svrhe. Otvoreni smo za svaku saradnju. Svako od nas ume i zna nešto što svima može koristiti za bolje. Formular je na stranici PRIDRUŽITE SE.

ARHIVA ČLANAKA

 

Ovo moramo da podelimo. Ovo je šema , uigrana šema kradje javnih komunalnih preduzeća, koja , nažalost u svom sastavu imaju i takozvane zoohigijene. Pa samo razmislite, ako Uprava Gorica Niš može svoje radnike, koji ne primaju platu, kojima se preti otkazom, da prisiljava da sahranjuju ljude, bez sanduka, a da te usluge uredno naplaćuje od opštine 24.000 din po preminulom, dok je preduzeće na granici stečaja, šta je onda spremno JKP da uradi kad su tzv „zoohigijene“ , tj samo džukele u pitanju. Koliko li se tu tek krade?

Ali evo priča o Nišu, kradji na sahranama ljudi, dece, koji nemaju da plate za sahranu, pa to onda čini grad. Direktor JKPa, naravno, nije dao izjavu.

Link članka

Grad plaćao sahranu, Nišlije sahranjivane i bez sanduka

jkp gorica nis1jkp gorica nis2

Dokle ide ovo zlo? Ne trebaju nama spoljni neprijatelji. Dosta su nam unutrašnji, bezdušni, prokleti, lopovi. I ovako na sve teme. Javna komunalna preduzeća su masne koke , dobre za kradju i na njihovo čelo se postavljaju osvedočeni mućkaroši i uništitelji javnog dobra i humanosti. I red je da budu kažnjeni, a ne promovisani, po sistemu negativne selekcije, kako je to sada.


1 komentar

  1. Možemo samo zamisliti šta rade sa životinjama koje ne umeju da se žale, na osnovu kojih se bogate i to na račun budzeta, gradjana.

    Sviđa mi se

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

Upišite vaš email kako biste bili obavešteni o novim postovima

Kategorije

%d bloggers like this: