Aktuelno

Šema kradje Javnih komunalnih preduzeća. Procureli užasi iz Pogrebnog Gorica Niš.

 

Ovo moramo da podelimo. Ovo je šema , uigrana šema kradje javnih komunalnih preduzeća, koja , nažalost u svom sastavu imaju i takozvane zoohigijene. Pa samo razmislite, ako Uprava Gorica Niš može svoje radnike, koji ne primaju platu, kojima se preti otkazom, da prisiljava da sahranjuju ljude, bez sanduka, a da te usluge uredno naplaćuje od opštine 24.000 din po preminulom, dok je preduzeće na granici stečaja, šta je onda spremno JKP da uradi kad su tzv „zoohigijene“ , tj samo džukele u pitanju. Koliko li se tu tek krade?

Ali evo priča o Nišu, kradji na sahranama ljudi, dece, koji nemaju da plate za sahranu, pa to onda čini grad. Direktor JKPa, naravno, nije dao izjavu.

Link članka

Grad plaćao sahranu, Nišlije sahranjivane i bez sanduka

jkp gorica nis1jkp gorica nis2

Dokle ide ovo zlo? Ne trebaju nama spoljni neprijatelji. Dosta su nam unutrašnji, bezdušni, prokleti, lopovi. I ovako na sve teme. Javna komunalna preduzeća su masne koke , dobre za kradju i na njihovo čelo se postavljaju osvedočeni mućkaroši i uništitelji javnog dobra i humanosti. I red je da budu kažnjeni, a ne promovisani, po sistemu negativne selekcije, kako je to sada.

1 reply »

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s