Koalicija Za Život NVO

Početak » Aktuelno » Zeka sa Pink Farme ukida zabranu uzgoja krznašica u Srbiji

Zeka sa Pink Farme ukida zabranu uzgoja krznašica u Srbiji

PRIDRUŽITE NAM SE

Pozivamo sve Gradjane, Udruženja, koja su zainteresovana da zajednički rade na poboljšanju uslova života životinja u Srbiji i okruženju, na Zaštiti Prirode, na humanizaciji odnosa Čovek Priroda Životinje, da nam se pridruže. Neophodno je stvoriti jaku organizaciju , koja će moći da odgovori zahtevima sve goreg položaja farmskih životinja, napuštenih beskućnih pasa i mačaka, koji svi postaju deo užasne novostvorene profitabilne mašinerije korišćenja u sve moguće svrhe. Otvoreni smo za svaku saradnju. Svako od nas ume i zna nešto što svima može koristiti za bolje. Formular je na stranici PRIDRUŽITE SE.

ARHIVA ČLANAKA

 

Zeka sa Pink Farme ukida zabranu uzgoja krznašica u Srbiji. Ko je Zeka? Bivši Zeka sada je avanzovao do ODBORNIKA SKUPŠTINE, PA DO PREDSEDNIKA ZA ODBOR ZA POLJOPRIVREDU. Takav, podoban, ne znamo kojim kvalitetima i kome? Zove se Marijan Rističević i zdušno se založio za UKIDANJE ZABRANE UZGOJA KRZNAŠICA, KOJA TREBA DA STUPI NA SNAGU 1.1.2019.

OVO JE ZEKA. UČESNIK RIJALITI SHOWa FARMA.

marijan risticevic farma

A ovo je Marijan Rističević, odbornik Skupštine Srbije. Jedna te ista osoba.

marijan-risticevic-odbor-skupc5a1tina-copy

Ovo su njegove firme, sve blokirane. Pa što ne bi čovek da uradi nešto da ih odblokira? Možda da pomogne malo lobiju krznaša , da, pošto su iz cele Evrope isterani, sada truju srpsko tlo, i pretvaraju ga u septičku jamu Evrope. I to se plaća.

firme blok

I tako stigosmo do sednice Odbora za Poljoprivredu, gde je izglasano ukidanje Zakona o zabrani uzgoja krznašica 2019, donetog 2009. Ima li boljeg čoveka da ovo sprovede?

Link našeg članka o krznašima u Srbiji. I ulozi ove ličnosti u mutnim radnjama. 

Dakle, svi koji misle drugačije su eliminisani, zabranjen nam je pristup.

Onda se dešava ova farsa.  Uskladjuju se sa „tekovinama Evropske Unije“.

I nastavak, udružena grupa Kršitelja Zakona, upravo svoje kršenje proglašava zakonitim.

Link Blic

Tako se to radi! Mafijaški, smišljeno, podlo.

Koliko košta ova farsa i ko će koliko da kasira? Možemo samo da se nadamo da će Skupština imati pameti, ako ne bude glasala na zvonce, a ne po razumu, etici, pameti.

Ovo je survavanje Srbije u ponor primitivizma, prostakluka i bezgranične korupcije i podsmevanje svim ljudskim vrednostima.

Da li nam je ovo cilj? DNO DNA. !!

 

 

 

 

 

 

U kratkom prilogu, koji je u 17om minutu DNEVNIK N1, objavio, Snježana Milosavljević, koja je odgajivač, a do skoro i PR firme UNO za Srbiju, tvrdi kako se činčile ubijaju humano, što nije istina. Ubijaju se strujom, pa im se koža dere, tvrdi da uticaja na životnu sredinu nema, što je takodje neistina. Dok Marijan Rističević uglavnom i nema šta da kaže, jer tu i nema šta da se kaže, kad se istina ne sme reći.

Pogledajte i sami. N1 dnevnik od 17og minuta 6.6. 2018. 

 

 

Marina Mo za KLC za ŽIVOT SRBIJA


2 komentara

  1. Shelter Jessica kaže:

    Postovani, da li ovaj materijal mogu da koristim za tekst u listu Danas gde cu da Vas citiram i navedem izvor. Firme marjana risticevica cu da proverim u APR-u tako da bi izvor bio APR ili Vi mozda predlazete drugaciji nacin. Srdacni pozdravi

    Shelter“Jessica“ Zlata Korjenic http://www.helpanimals.org.rs https://www.facebook.com/CatShelterJessica https://www.youtube.com/channel/UCu2nZD-pB8ZmN44bmv1vppQ

    Sviđa mi se

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

Upišite vaš email kako biste bili obavešteni o novim postovima

Kategorije

%d bloggers like this: