Koalicija Za Život NVO

Početak » Aktuelno » DIREKTOR VETERINE BEOGRAD DEMANTUJE UBIJANJE DIVLJIH SVINJA NA UŠĆU I ZEMUNSKOM KEJU. SVEDOCI TVRDE DRUGAČIJE.

DIREKTOR VETERINE BEOGRAD DEMANTUJE UBIJANJE DIVLJIH SVINJA NA UŠĆU I ZEMUNSKOM KEJU. SVEDOCI TVRDE DRUGAČIJE.

PRIDRUŽITE NAM SE

Pozivamo sve Gradjane, Udruženja, koja su zainteresovana da zajednički rade na poboljšanju uslova života životinja u Srbiji i okruženju, na Zaštiti Prirode, na humanizaciji odnosa Čovek Priroda Životinje, da nam se pridruže. Neophodno je stvoriti jaku organizaciju , koja će moći da odgovori zahtevima sve goreg položaja farmskih životinja, napuštenih beskućnih pasa i mačaka, koji svi postaju deo užasne novostvorene profitabilne mašinerije korišćenja u sve moguće svrhe. Otvoreni smo za svaku saradnju. Svako od nas ume i zna nešto što svima može koristiti za bolje. Formular je na stranici PRIDRUŽITE SE.

ARHIVA ČLANAKA

Zbog obilnih poplava , divlje svinje, medju kojima ima i dosta mladunaca su pobegle sa  Ratnog ostrva, u blizini Novog Beograda i Zemuna i našle se u gradu. Uspele su da se spasu poplave, ali su potpuno izgubljene u nepoznatoj sredini.

Na twiteru su osvanule brojne vesti očevidaca, koji su tvrdili da su prisustvovali njihovom ubijanju na Ušću i Zemunskom keju.

Posle vesti koje su objavili neki mediji, medju njima i N1, oglasio se večiti direktor Veterine Beograd, gospodin Grubić, koji je rekao sledeće(sa N1) :

Da bismo mogli da ih isteramo, morali smo da pucamo patronama, lažnim mecima, da bi se proizveo zvuk. Pa to su i ljudi videli.

Odakle su ih to isterivali i gde su ih prebacili? O tome ni reči.

Logično bi bilo da su ih omamili mecima koji za to služe iz pušaka koje za to služe, a koje poseduju sve zoohigijene i zoo vrt Beograd, pa posle prebacili u prirodu.

Plašimo se da su očevidci u pravu i da su bića koja zovemo divlja, ustvari postala žrtve divljih ljudi. Potpuno nevina bića, nikom ničim kriva.

Samo su tražili spas.

Nadamo se da je neko iz veterine Beograd snimio akciju humanog spasavanja , pa kada je vidimo , poverovaćemo. Poučeni dosadašnjim iskustvom, na mnoge teme, u fotose divljih svinja u zoo vrtu nećemo poverovati.


Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

Upišite vaš email kako biste bili obavešteni o novim postovima

Kategorije

%d bloggers like this: