Koalicija Za Život NVO

Početak » Aktuelno » KONFERENCIJA ZA MEDIJE ODRŽANA 30.11.2019. STOP KRŠENJU ZAKONA!

KONFERENCIJA ZA MEDIJE ODRŽANA 30.11.2019. STOP KRŠENJU ZAKONA!

PRIDRUŽITE NAM SE

Pozivamo sve Gradjane, Udruženja, koja su zainteresovana da zajednički rade na poboljšanju uslova života životinja u Srbiji i okruženju, na Zaštiti Prirode, na humanizaciji odnosa Čovek Priroda Životinje, da nam se pridruže. Neophodno je stvoriti jaku organizaciju , koja će moći da odgovori zahtevima sve goreg položaja farmskih životinja, napuštenih beskućnih pasa i mačaka, koji svi postaju deo užasne novostvorene profitabilne mašinerije korišćenja u sve moguće svrhe. Otvoreni smo za svaku saradnju. Svako od nas ume i zna nešto što svima može koristiti za bolje. Formular je na stranici PRIDRUŽITE SE.

ARHIVA ČLANAKA

U okviru Kampanje STOP KRŠENJU ZAKONA ! SRBIJA JE PROTIV UBIJANJA!

30.11.2019. u Media centru udružena udruženja koja se bore za dobrobit, pravdu i spasenje beskućnih zivotinja, održala su konferenciju za medije na kojoj su zainteresovanu javnost upoznali sa radom nezakonite zoohigijene Avenije MB i beskrupuloznom zloupotrebom budžetskog novca u šinterajima JKPa.
Koalicija za život smatra da je ovakva situacija u oblasti dobrobiti životinja odraz celokupne situacije u našem društvu u kome cvetaju korupcija i beskrupulozni lopovluk. Zahtevamo da državni organi konačno počnu da rade svoj posao, da obezbede primenu zakonskih normi a nezakonitosti i zloupotrebe adekvatno sankcionišu i kazne.

Konferenciju možete pratiti na ovom linku.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

Upišite vaš email kako biste bili obavešteni o novim postovima