Aktuelno

I PORTAL N1 KRENUO DA ŠIRI MRŽNJU PREMA PSIMA

ZAŠTO MEDIJI PODSTIČU MRŽNJU PREMA KUĆNIM LJUBIMCIMA? KO TO NARUČUJE?

U toku aktuelnog bombardovanja ionako zbunjenih gradjana gomilom vesti u vezi korona virusa počela je i trka u širenju mržnje i straha od kućnih ljubimaca u kojoj je i portal N1 uzeo učešće. Nismo to očekivali od medija koji je važio kao objektivan. Čini se da je to prošlo vreme.

Prošlo vreme.

 Istina, nije se proslavio širenjem istine o odnosu naših organa vlasti prema mučenju životinja, kradjom budžetskih sredstava na ime lažnog zbrinjavanja, Avenijom MB, opštinskim konc logorima za pse, ali… eto studije o korona virusu i prenosiocima kućnim ljubimcima. Bitno je koristiti zvučne reči , STUDIJA, UNIVERZITET, KORONA, PA ONDA KUĆNI LJUBIMCI.

LINK ČLANAK PORTAL N1

U glavama ionako posrnule pameti , lako će se stvoriti strašna slika virusa koji juri na šapama psa pravo u grlo budućeg kovid pozitivnog pacijenta.

Sa kojom namerom je napisan ovaj tekst i kako je moguće da je objavljen ?

Ko ima interes da na ovaj način iznosi neistine? Ko ima interes da se poveća ionako ogroman broj napuštenih životinja na ulicama Srbije?Mediji u Srbiji inače skoro uvek svojim senzacionalističkim naslovima i tekstovima provociraju dodatno zlostavljanje, ubijanje, sakacenje a sada vidimo i napuštanje kućnih ljubimaca. U samom tekstu se kaže da istraživači nisu sigurni na koji način je virus korone dospeo u organizam pasa…..

Tekst zvuči, prilično maligno i daleko je od istine. Zašto je objavljen?

Zar nije bilo tema koje bi mogle da popune prostor portala? Na primer, kad je već kovid u pitanju, bezbrojni protesti protiv nametanja rigoroznih mera kojim se ugrožavaju ljudske slobode ? Vučenje trudnice po betonu, vodeni topovi, tučenje demonstranata u toj istoj Španiji, odakle je i tekst o istraživanju, u Nemačkoj, Italiji, a sve u ime zaštite stanovništva , koji se nikada ne prikazuju i ne pominju na N1?

Izgleda da su psi i mačke krivi za sve, kao i uvek, pa i za ovaj čudni virus. U modi je širenje panike, pa su se svi pridružili. Žalosno.

Na svu sreću i pored napora medija, nisu svima isprani mozgovi. Ljudi još uvek slobodno misle.

Čuvajte vaše ljubimce, oni šire ljubav. Čuvajte sebe i svoje pre svega duhovno zdravlje, kao i fizičko. Ne dozvolite da vam iko oduzme pravo na sopstveno mišljenje.

Molimo sve da zajedničkom akcijom na ovakve sramotne i tendenciozne naslove kao što je ovaj objavljen na portalu N1, Studija utvrdila ? da život sa psom povećava rizik od od zaraze korona virusom ??????????????????????? jednom zauvek stavimo tačku. Mediji ne smeju da lažu građane.

M.L. MOROZOV

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s