Aktuelno

UDOMLJAVA SE TINA

Prošla je tegoban put od zapuštene, premršave, izgubljene devojčice i pretvorila se u prelepu devojku, elegantnu i milu.

Nadjena je na ulici Dimitrovgrada, u teškom stanju iznemoglosti od gladi i straha. Šta je bilo pre toga, i ko je namučio, nije mogla da nam kaže. Nažalost, psi ne govore. A kada bi progovorili, mnogi ljudi bi saznali koliko im je prljava duša.

Tina je kao srna. Blaga, mila, odana. Uz pravu negu koja joj je pružena, uz adekvatnu hranu i mnogo ljubavi, postala je ono što svaki pas treba da bude , srećna, razigrana i bezbrižna. Najbolji čovekov prijatelj.

TINA SADA . DVA MESECA POŠTO JE NADJENA.

Sada joj tražimo dom. Pravi dom, iskrene , poštene , odane ljude, koji će je voleti, onako kako zaslužuje da bude voljena.

Svi upiti za dom na fejsbuk profil Melita Stavrev, koja je organizovala sve da se Tini pomogne ili u inbox fejsbuk stranice Koalicija za život.

Želimo ti srećan život, Tina , u novom domu sa pravim prijateljima, koje ćeš voleti onako , kako samo psi umeju, bezuslovno i bezgranično, a koji će voleti tebe, isto tako.

#NE KUPUJ# UDOMI#

Marina Mo.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s